Καφεζαχαροπλαστείο “Χατζής”

Το 1976 ο Γιώργος Χαντζής δημιουργεί στην Σπερχειάδα το ομώνυμο Καφεζαχαροπλαστείο. Την ίδια εποχή οργανώνει και το εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών και ζαχαρωδών προϊόντων και όλων των γλυκών του ζαχαροπλαστείου. Με τα αγνότερα υλικά και με σύγχρονα μηχανήματα ετοιμάζονται καθημερινά υπέροχοι κουραμπιέδες και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών για κάθε περίσταση.

Ο κόσμος της Σπερχειάδας και της ευρύτερης περιοχής γρήγορα εκτιμά και στηρίζει την επιχείρηση και το 1980 σε διπλανό χώρο δημιουργείται το Ανθοπωλείο Χαντζή . Άνθη και φυτά σε μεγάλη ποικιλία καλύπτουν ολοκληρωτικά τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, ενώ υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών στολίζουν με τον καλύτερο τρόπο γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις άμεσα και υπεύθυνα.

Το 1996 ξεκινά το Ζαχαροπλαστείο στα Λουτρά Υπάτης σε μια περιοχή δύσκολη να σταθεί καινούργιο όνομα στο χώρο των παραδοσιακών προϊόντων. Η ποιότητα των υλικών, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η νοστιμιά των προϊόντων γρήγορα αναγνωρίζεται απ’ όλους και καθιστά το όνομα ΧΑΝΤΖΗΣ κυριάρχο στο χώρο των γλυκών.

Share Button
TRAVELERS' REVIEWS

FAMILY VACATION ! LOUTRA YPATHS GREECE

“Loutra Ypatis will truly rejuvenate your body, spirit and mind. Having been living in New York City, we were looking for a peaceful place away from large cities and or crowded Greek islands to unwind, and share quality time with my family. And we found this unique tranquil village in Central Greece, called Loutra Ypatis. […]

Share Button

CONNECT WITH US